Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Nāks Ušakovs ar lielu un asu slotu

Jau vecajā gadā Rīgas mērs Nils Ušakovs biedēja pašvaldības SIA Rīgas namu pārvaldnieks (RNP) ierēdņus, ka pats personīgi ieradīsies katrā no uzņēmuma iecirkņiem un izvērtēs to darbību. Nule viņš precizējis, ka pie šī darbiņa ķersies nākamnedēļ, aģentūrai LETA sakot tā: «Man ir čupa ar sūdzībām par konkrētiem iecirkņiem un daudziem darbiniekiem.

Pieņemu, ka atsevišķu iecirkņu vadītāji tiks atlaisti, jo par atsevišķām vietām ir pārāk daudz sūdzību. Daži no tiem ir jauni vadītāji, daži ir vecie namu pārvalžu vadītāji, kas palika kā iecirkņu vadītāji.» Arī mums Dienā ik pa brīdim pienāk sūdzības par apsaimniekošanas uzņēmumu neizdarībām, kuras ierēdņi reizi pa reizei mēdz attaisnot ar to, ka turpinās namu pārvalžu apvienošanas process, mainās darbinieki utt. «Saudzēšanas laiks bija viens gads, tagad tas beidzies,» jau decembrī intervijā Latvijas radio 4 bargi pauda N. Ušakovs. Kamēr apsaimniekotāji gaida bargo pārbaudi, Imantas iedzīvotājiem ir visai atšķirīgas domas par pašvaldības uzņēmuma pakalpojuma kvalitāti. Lidija ir apmierināta ar RNP darbību, tur strādājot kārtīgi cilvēki, esot ļoti laba sētniece, un atlaist nevienu nevajagot. Arī Nikolaju apmierina mājas apsaimniekošana. Viņš tic, ka iekasētā nauda par apsaimniekošanu tiek izmantota viņa mājai. Tā esot siltināta, rēķini gan mazāki neesot palikuši, tomēr siltāk esot. Staņislavs neko sliktu nevar sacīt, pēdējos gados esot kāpņu telpu remontējuši, ieeju pielāgojuši cilvēkiem ar invaliditāti. Asfalts pie mājas gan esot sliktā stāvoklī. Toties Juris nav apmierināts. Sētnieks esot redzams reti, pāris stundu pastrādājot un pazūdot. Kāpņu telpā sen nav bijis kosmētiskā remonta, krāsa atlupusi no sienām, bet neviens neko nedarot. Kopš izveidoja apvienoto namu pārvaldi, nekādu uzlabojumu neesot. Juris pat domā, ka par apsaimniekošanas naudas izlietojumu varētu painteresēties KNAB. Ilga atceras, ka solīts siltināt mājas galu, bet priekšnieki nomainījušies un naudas, kas it kā uzkrāta remontam, arī tā kā neesot. Mājā daudz parādnieku, tāpēc uzkrājumi iztērēti citiem mērķiem. Arī viņa nav sajutusi to, ka visas namu pārvaldes jau gadu ir apvienotas, visi kā sēdējuši, tā sēžot.

Ir mazliet dīvaini, ka ar kārtības ieviešanu jānodarbojas pašam mēram, it kā pilsētā nebūtu amatpersonu, kas nodarbojas ar mājokļu lietām. Un, ja Rīgas namu pārvaldnieka vadītājs Ervins Straupe nespēj izgaiņāt sliņķus, vai viņš pats nav iesēdies krēslā pārāk komfortabli? Redzēsim, kā notiks mēra inspicēšanas pasākumi un vai kādam viņa vizīte izrādīsies liktenīga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Moldovas trauksmes zvans

Iepriekšējās nedēļas nogalē Moldovā notikušajā referendumā par atbalstu valsts kursam uz integrāciju Eiropas Savienībā vārda tiešā nozīmē pēdējā brīdī uzvaru ar 11,6 tūkstošu balsu pārsvar...








Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?