Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 25. novembris
Kadrija, Kate, Katrīna, Trīne, Katrīne
No zivīm nevajadzētu baidīties, taču nenāktu par ļaunu, ja pircēji kļūtu prasīgāki pret to kvalitāti

Kāpēc neēdam zivis?

Uzturs ir tēma, par ko var strīdēties sirsnīgi un ilgi, – mīti, pilsētas leģendas un karstas diskusijas garantētas līdz rītam. Lai tos kliedētu un ieviestu kaut nelielu skaidrību tajā, cik veselīgi vai – gluži otrādi – neveselīgi ir veikalā nopērkamie pamatprodukti, SestDiena turpina rakstu sēriju par pārtiku, ko ikdienā lietojam.

Top komentāri

Mēz zivis ēdam PAR DAUDZ.
M
Drīz zivis vispār virs nebūs. Vismaz MASU NOZVEJAI noteikti nē.
Es
E
Ņemu silķi,iztīru,izņemu mugurkaulu,tad apviļāju rudzu miltos un eļļā apcepu,lieku uz rupjās maizītes šķēli,virsū pārlieku iepriekš marinētus ,ripiņās sagrieztus sarkanos sīpolus un pārlaistu nedaudz mērcīti( visu pēc garšas-sinepes , cukurs,sāls,eļla,ūdens,citrona sula,smalki sagrieztas dilles- labāk,ja mērce dienu pastāvējusi ledusskapī) . Pamēginiet,garšo brīnišķīgi. Veiksmi!
ļuļa
ļ
kāpēc neēdam zivis? aizejiet uz cenām paskatieties, un tūlīt būs skaidrs, kāpēc neēdam zivis.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli


Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata